Öngyógyulás: a medicina jövője

Szervezetünkbe több millió év alatt lettek bekódolva a regenerálódási, felépülési és túlélési programok. Nem kell új kezelési módszereket kitalálni, csak el kell indítani az eredeti és egyéni öngyógyulási folyamatokat.

Szervezetünk úgy lett teremtve – vagyis olyan struktúrával rendelkezik –, amely biogenerátorként működik. Egyszerre, egy időben termeli és fogyasztja az energiát.

  1. Ha egyensúlyban van az energiatermelés és fogyasztás, akkor az ember egészséges.
  2. Ha a termelést és a fogyasztást gyermekkori szintre fokozzuk, akkor lelassulnak az öregedési folyamatok, vagy akár bizonyos szintig vissza is lehet fordítani ezeket a folyamatokat.

Nincs okosabb és sérülékenyebb, mint a körülöttünk lévő és bennünk élő természet. A betegség elleni harcban gyógymódokat teremtettünk, amelyekkel sokszor drasztikusan beavatkozunk az embert egyben tartó szervezet bioenergetikai rendszerébe. A modern kori medicina ott tart, hogy minél többet tudunk a betegségekről, annál több kérdés merül fel a kezelésükkel kapcsolatban.

Ezért ideálisnak és univerzálisnak tekintem, hogy egyszerűbb feltölteni a szervezetet energiával (a legkisebb beavatkozással), és hagyni, hogy a legbonyolultabb kezelési munkát saját maga végezze el. A szervezet minden orvosnál jobban ismeri önmagát, így az öngyógyulási folyamat nem csak egy szervben történik, hanem az egész szervezetben, mint összefüggő egységben.

Gyermekkorban ideálisan működik az öngyógyulási folyamat. A születésétől kezdve igen sok betegség támadja meg a csecsemőt, de annak ellenére az öngyógyulás, mint a természet csodája, biztosítja az életképességét.

Kezelésünk célja, hogy a páciensünk visszakapja a gyeremkkori vitalitását.

Legyen egészséges már ma, a holnap gyógymódjával!

Cím: Budapest VI.ker., Benczúr u. 48.I/5.

Telefon: +36 1/312-7164, +36 1/302-2174