Manager Program

Az elképzelésünk a jellegzetes szakmai nehézségekről számos üzletemberrel történő találkozás után alakult ki. Ambiciózus emberek lévén nem akarták elfogadni saját betegségeiket és gyengeségeiket, így elzárkóztak az orvosi segítségtől.

Ebben a rohanó világban a menedzserek állandó teljesítési kényszerben élnek, nincs elég idejük saját magukra, túlságosan elfoglaltak, folyamatos stresszben tengődnek. Ha nincs szervi problémájuk, akkor is jellemző rájuk a pszichés és emocionális feszültség.

Meddig lehet ezt így csinálni?

Előbb vagy utóbb ki kell lépni az ördögi körből. Nem lehet a végtelenségig feszíteni a húrt, mert ha az ember kényszerből használja fel vitális energiatartalékait, saját szervezetét erőszakolja meg.

A kezelések elkezdését sokszor halogatják, mert a klasszikus felfogás szerint több betegséggel több szakorvoshoz kell fordulni, így a kúra szinte végtelennek ígérkezik. Igénybe véve a racionális elvárásokat, összeállítottunk egy sűrített programcsomagot üzletemberek számára, hogy ne kelljen a két véglet között dönteniük (kúra, vagy a kezelés halasztása). Mi egy köztes megoldást ajánlunk. Az ún. „manager program” rendszeres karbantartásokból áll, amelyeken elegendő ritkán részt venni. Így az üzletemberek a munkájától sem lesznek elszakítva, és az egészségük is fokozatosan javulni fog.

A kezelés konzultáció után, személyre szabottan történik, és 1-3 alkalomból áll.

Legyen egészséges már ma, a holnap gyógymódjával!

ÖNGYÓGYULÁS - A MEDICINA JÖVŐJE


Cím: Budapest VI.ker., Benczúr u. 48.I/5.

Telefon: +36 1/312-7164, +36 1/302-2174