Energiával gyógyítóknak

Energiával gyógyítók számára olyan kezelési programot ajánlunk, amelynek révén speciális tanfolyamok és képzések nélkül is nagyobb energiaszintre juthatnak, és jobb hatékonysággal, lépéselőnnyel végezhetik tevékenységüket.

Léteznek olyan gyógyítók, akik energetikai módszereket használva segítenek embertársaikon. Az ilyen kezelések divatossá váltak és elterjedtek, de a sokszínűségük ellenére ugyanazon logika alapján történnek: a gyógyítók a test egyik részébe energiát juttatnak, a másik részéből pedig energiát vonnak el. A gyógyító hatására így energiaáramlás (illetve keringés) jön létre a beteg szervezetében.

A kezelés minősége több összetevőből áll.

Remélem, mindenki egyetért velünk abban, hogy ha a gyógyító maga is beteg, több okból sem lehet elvárni tőle a biztonságos és minőségi eredményt.

A legfontosabb tényezők, amik a gyógyító oldaláról hatással vannak a páciensre:

  1. Egyéni érzékenységi küszöb

  2. A gyógyító energiamezejének minőségi és mennyiségi értékei

  3. Betegségek, amelyekben ő maga is szenved

  4. A szervezete energiatartalékai

Mindenki ismer olyan tanfolyamokat, ahol az energiával történő gyógyítást tanítják (talán többen részt is vettek már hasonlón). Ilyenkor különböző TECHNIKAI módszerekkel próbálják felébreszteni az ember extraszenzoriális képességeit. A mi egészségközpontunkban TERMÉSZETES úton – öngyógyulási, önregenerálódási eljárással – ébresztjük fel a bennünk lévő, szunnyadó képességeket.

A kúra 2 – 3 kezelésből áll.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt. 

Legyen egészséges már ma, a holnap gyógymódjával!

ÖNGYÓGYULÁS - A MEDICINA JÖVŐJE


Cím: Budapest VI.ker., Benczúr u. 48.I/5.

Telefon: +36 1/312-7164, +36 1/302-2174