Elektropunktúra

Az akupunktúra egy évezredek során kialakult gyógymód.

Az elektropunktúrás kezelést azoknak ajánljuk, akik ismerik az akupunktúrás eljárást, de félnek a fájdalmas tűszúrásoktól, vagy a fertőzésveszélytől.

Elektropunktúrának nevezzük a sérült idegpályák ingerlését speciális árammal.

Az elektropunktúra kizárja az akupunktúrás tűk használatát, ezért nincs szükség a kezelendő felületet fertőtlenítésére.

A kezelés menete

A kezelés előtt felhelyezzük az elektródákat az akupunktúrás pontokra. Ezeken keresztül történik az elektrostimulálás, amely nagyságrendekkel meghaladja az ismert fizikoterápiás és akupunktúrás módszerek hatását. Ez az eljárás semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A páciens saját maga választja meg a stimulálás erősségét.

A kezelések időtartama (és fajtája) a betegségek súlyosságától függően változhat, fél órától másfél óráig. Az elektropunktúra mellett vákuummasszázs is történik, infra lámpa használatával.

Nem kell naponta kezelésekre járni, elég hetente egyszer vagy kétszer, összesen 6-8 alkalommal.

Több betegség egyidejű kezelésével (manuálterápiával egybekötött elektropunktúrával), többszörös, fokozott gyógyulási eredményt lehet elérni, így időt és pénzt spórolhat meg a beteg.

Az elektropunktúra előnyei:

  1. Az elektropunktúrát alternatív energiaforrásként használjuk. Energiát táplálunk vele a szervezetbe, ami önállóan szünteti meg a benne lévő betegségeket. Ezt a folyamatot öngyógyulásnak nevezzük. Így a gyógyszerek használata szinte a nullára csökkenthető.

  2. Az elektropunktúra tiszta (bio) kezelés, mert csak az áram szervezetre gyakorolt gyógyító hatását használjuk, és nem használunk gyógyszereket.

  3. Dr. Zaharjan Ruben módszerével javul a belső szervek sejtjeinek minősége, így a betegség megszüntetése mellett a felgyorsult biokémiai (öregedési) folyamatokat is le lehet lassítani, sőt visszafordítani.

  4. Nincsenek mellékhatások, valódi megoldást kínál az eljárás.

Legyen egészséges már ma, a holnap gyógymódjával!

ÖNGYÓGYULÁS - A MEDICINA JÖVŐJE


Cím: Budapest VI.ker., Benczúr u. 48.I/5.

Telefon: +36 1/312-7164, +36 1/302-2174