Bébi program

Elég gyakran elfeledkezünk róla, hogy a természet részei vagyunk. Úgy gondoljuk, hatalmunk van minden felett, és bármit megtehetünk. De ha túllépünk egy bizonyos határt, a természet megmutatja a korlátjainkat. Ha elkésünk a gyerekvállalással, sokkal nehezebb lesz később teherbe esni, és gyakran orvosi beavatkozásra van szükség.

Létezésünk alapja a génjeinkbe kódolt program megvalósítása. Életünk folytatása, kiterjesztése gyermekeinkben. Ez az, ami testi-lelki és szellemi harmóniára, egészségre és boldogságra motivál bennünket. Ha nincs gyermekünk, életünk legfontosabb részéről maradunk le, s kezdünk másodlagos dolgokat keresni helyette (karrier, alkohol, stb.). A gyermektelen nőkből sugárzik a boldogság hiánya (tudat alatti szinten). Ez a boldogtalanság kis híján minden tettükben kimutatható.

Úgy gondoljuk, a család teljességéért és boldogságáért mindent meg kell tenni. Az összes orvosi beavatkozás mellett mi egy különleges módszert is ajánlunk, ami növeli a fogantatás esélyét.

Sokszor a hosszan tartó, több hónapos kezelések, illetve a javuló labor- és vérképek ellenére sem esik teherbe a nő. Ilyenkor az orvosok beletörődnek, és abbahagyják a reménytelennek tűnő kúrát. Ezekben az esetekben látványos a gyógyszerek feleslegessége.

Szervezetünknek csodálatos öngyógyító képessége van, ami csak bizonyos körülmények között kapcsolódik be. Erre a legjobb bizonyíték, amikor több évvel a gyógyszeres kezelések után a nő teherbe esik, s váratlanul megtörténik a csoda.

Ne várják meg, amíg a csoda „véletlenül” bekövetkezik! Tegyék ezt tervezhetővé, az elektropunktúrás kezelések ugyanis éppen a szervezet öngyógyító képességét fokozzák! Azoknak ajánljuk ezt a programot, akik gyógyszeres kezelések nélkül szeretnének szülők lenni.

Legyen egészséges már ma, a holnap gyógymódjával!

ÖNGYÓGYULÁS - A MEDICINA JÖVŐJE


Cím: Budapest VI.ker., Benczúr u. 48.I/5.

Telefon: +36 1/312-7164, +36 1/302-2174